Nova nedeljna akcija robne kuće Shopping family

0
550

Robna kuća Shopping family ove nedelje izdvaja veliki izbor odeće za predstojeće prolećne dane, poklone za 8.mart, slavski program, rasvetu i sve za dekoraciju vašeg doma.

Robna kuća Shopping family kupcima nudi širok izbor proizvoda koji su namenjeni čitavoj porodici. Ovde ćete pronaći sve ono što vam je neophodno da upotpunite svaki kutak svog doma kao i veliki izbor odevnih predmeta. Ove nedelje posebno izdvajaju odeću za predstojeće prolećne dane. U ponudi možete pronaći ženske jakne različitih materijala i dužina, haljine raznih veličina i dezena, kao i novu teksas kolekciju koja obuhvata jakne, haljine i farmerice.

U muškom programu možete pronaći dukseve i jakne za prelazni period. U robnoj kući Shopping family možete obući i svoje mališane od glave do pete. U ponudi se mogu pronaći haljine, kompleti, jakne, pantalone, prsluci i još dosta toga.

Ukoliko razmišljate o dekoraciji svog doma onda je Shopping family prava adresa za vas. Veliki izbor cveća i ukrasnih vaza pomoći će vam da osvežite svoj dom i uredite ga po svom ukusu.

Standardan asortiman robne kuće Shopping family je i slavski program koji obuhvata slavske čaše, činije, flaše, čuture i još dosta toga.

Rasveta je takođe deo asortimana. Svi uređaji za osvetljenje su dizajnirani da osvetle tamna mesta ali mogu poslužiti i u dekorativne svrhe, da ukrase vaš dom.

I to nije sve, robna kuća Shopping family predstavlja i veliki izbor poklona povodom predstojećeg praznika – 8.marta. Obradujte voljenu žensku osobu parfemom, kozmetikom, šoljom, ili pak jastukom u obliku srca.

Ostatak ponude robne kuće Shopping family možete pogledati na dobro poznatoj adresi – na Trgu dr Zorana Đinđića svakog radnog dana i subotom od 8 do 21h i nedeljom od 10 do 18h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here