Članovi Građanskog preokreta i Novog optimizma delili sugrađanima ZR Bilten

0
123

U subotu, 29. februara, na Trgu slobode deljen je ZR Bilten. Ova akcija bila je svojevrstan uvod u tribinu „Zagađenje Zrenjanina“ koja je tog dana u večernjim satima održana u Kulturnom centru Zrenjanina.

Članovi Građanskog preokreta i Novog optimizma u subotu, 29. februara, delili su Zrenjanincima ZR Bilten. Ova akcija prethodila je tribini koja je tog dana u večernjim satima održana u Kulturnom centru Zrenjanina. Cilj i tribine i ove akcije bio je da se naši sugrađani upoznaju sa događajima u gradu, kao i da im se ukaže na to koliko je važno da zaštitimo vodu, zemlju i vazduh radi nas samih, ali i generacija koje dolaze.

Kasnije u toku poslepodneva neformalno udruženje biciklista Zrenjanina organizovalo je skup kojim su želeli da ukažu na zagađenje vazduha u našem gradu i na potrebu da se kroz dobro planiranje urbane mobilnosti nivo zagađenja svede na prihvatljiv nivo.

Deljenje ZR Biltena bilo je uvod u Tribinu pod nazivom „Zagađenje Zrenjanina“ koja je održana u večernjim satima u Kulturnom centru Zrenjanina u organizaciji Građanskog preokreta i Novog optimizma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here