Predstavljamo vam novu nedeljnu akciju stovarišta „Ogrev“

0
105

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima „Ogreva“, po najpovoljnijim cenama, možete kupiti sobna vrata, krovnu foliju, kosilicu za travu, prvoklasne pločice i još mnogo toga. Akcija traje do 3. aprila.

Stovarišta “Ogrev” u svojoj ponudi imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ovonedeljna akcija sadrži prskalicu za travu, crep natur, više vrsta briketa, brodski pod, prvoklasne blokove za zidanje i još mnogo artikala potrebnih za vaš dom.

Svu robu kupljenu na stovarištima “Ogreva” možete platiti čekovima građana na 9 rata, administrativnom zabranom ili penzionim čekom , a dostupna je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u  naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme stovarišta je svakog radnog dana od 8 do 15h  kao i subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here