Izmenjen dosadašnji način komunikacije JKP “Čistoća i zelenilo” sa korisnicima usluga

0
54

Za vreme trajanja vanrednog stanja izmenjen je dosadašnji način komunikacije JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin sa korisnicima.

Izmene se odnose na podnošenje zahteva i reklamacija, kao i na mogućnost dobijanja servisnih i informacija vezanih za aktivnosti preduzeća.

Sva komunikacija korisnika sa JKP “Čistoća i zelenilo”obavljaće se putem email adresa: reklamacije@jkpciz.co.rs, office@jkpciz.co.rs i kontakt telefona 023/522-350, 023/523-640 i besplatne Info linije 0800-000-023. Na navedene mejl adrese korisnici mogu podneti reklamacije, zahteve i molbe i dobiti sve potrebne servisne informacije. Svi primljeni zahtevi i reklamacije biće zavedeni. O njihovom rešavanju korisnici će biti obavešteni. Ovo se odnosi i na do sada primljene, a nerešene reklamacije i zahteve korisnika.

Sve informacije u vezi sa dugovanjima, uplatama i računima za usluge preduzeća, korisnici mogu dobiti putem telefona 023/522-350, local 115. Račune za usluge „Čistoće“ korisnici mogu, bez dodatnih troškova platiti, na blagajnama u sedištu preduzeća, Beogradska ulica 17, na Lesnini i Bagljašu, u prepodnevnim časovima. „Čistoća“ moli korisnike da se pridržavaju uputstva o dozvoljenom broju osoba u objektu i međusobnog rastojanja od dva metra.

Ulazak u poslovne objekte Javno komunalng preduzeća „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin se odvija na način da se ne stvara red ili gužva. U svakom poslovnom objektu uslužuju se  jedna osoba. Nakon što se oslobodi pristup zaposlenom, dozvoljeno je da uđe naredna stranka. U redu izvan poslovnog objekta potrebno je održavanje razmaka od najmanje 2m. JKP “Čistoća i zelenilo” sugeriše da korisnici u skladu sa mogućnostima koriste mogućnost plaćanja putem platnih kartica. Ukoliko korisnici imaju potrebu, u poslovnim objektima mogu dezinfikovati ruke, naročito za plaćanje gotovim novcem. Ukoliko korisnici kašlju i kijaju mole se da prekriju usta i nos laktom ili papirnom maramicom koju je potrebno posle jednokratnog korišćenja baciti u kantu posebno namenjenu za to i da operu ruke. Korisnici koji imaju simptome respiratorne infekcije i realne razloge da sumnjaju da bi mogla biti u pitanju infekcija virusom COVID-19 “Čistoća i zelenilo” moli da ne ulaze u prostorije preduzeća, nego da se što pre jave na dežurne telefone nadležnih zdravstvenih organa.

Kako saopštavaju iz JKP “Čistoća i zelenilo” navedene mere preduzimaju se kako bi pre svega zaštićeni bili korisnici, ali i zaposleni u ovom reduzeću i kako bi oni bili na raspolaganju korisnicima tokom vanrednog stanja zbog epidemije virusom COVID-19.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here