Ministar Vulin posetio Vojnomedicinski centar Karaburma

0
162

Ministar odbrane, Aleksandar Vulin, posetio je Vojnomedicinski centar Karaburma i proverio opremljenost i spremnost za prijem novih pacijenata zaraženih koronavirusom. Svoje mišljenje o kapacitetu ove ustanove izneo je i potpukovnik Ivo Udovičić koji je rekao da će se ovde smeštati oboleli pacijenti sa najtežim oblikom novog virusa.

Ministar odbrane, Aleksandar Vulin, posetio je Vojnomedicinski centar Karaburma i potvrdio da je ova ustanova spremna za prijem pacijenata sa težim oblikom koronavirusa. Vulin je pohvalio brzinu i odgovornost Vojske Srbije u borbi protiv korona virusa, koja se svakodnevno nastavlja.

Svoje mišljenje izneo je i potpukovnik Ivo Udovičić, iznevši da je pacijentima omogućen protok kiseonika, koji im je u lečenju najpotrebniji i da je u funkciju stavljeno dovoljno respiratora. Udovičić je dodao da će, ukoliko bude potrebe, rezerve medicinske opreme biti dostavljene u ovaj objekat.

Vojska Srbije neumorno i savesno obavlja sve što je u njihovom domenu rada, a tako će biti i u nastavku borbe sa pandemijom koronavirusa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here