Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev od 17. do 24. aprila

0
126

Nova nedeljna akcija na stovarištima “Ogrev” traje od 17. aprila do 24. aprila. U našim objektima tokom ovonedeljne akcije po najpovoljnijim cenama možete kupiti beli kamen, blok za zidanje prve klase, kosilicu za travu, kondorin, usponski tuš i još mnogo toga.

Na stovarištima “Ogrev” možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 17. do 24. aprila i sadrži sledeće artikle – kosilicu za travu, beli kamen, usponski tuš, fleksibilni lepak, komplet demit fasadu i još mnogo toga za vaš životni prostor.

Kupovina i plaćanje robe su omogućeni putem čekova na 9 rata, penzionim čekovima, administrativnom zabranom, a dostupna je i sindikalna prodaja na rate.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Tokom predstojećih praznika prodajni objekti neće raditi u petak, 17. aprila i u ponedeljak, 20. aprila, a u subotu je radno vreme od 8 do 14 časova. Radno vreme je od 8 do 15 časova radnim danima, a subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here