Potvrđena 222 nova slučaja virusa korona, preminulo još šest osoba

0
141

U Srbiji su u protekla 24 časa potvrđena 222 nova slučaja virusa korona, a od posledica bolesti preminulo je šest osoba. U našoj zemlji je od posledice novog virusa do sada preminula ukupno 168 osoba, a izlečeno je ukupno 1.260 osoba.

U Srbiji su u protekla 24 časa potvrđena 222 nova slučaja virusa korona, a od posledica bolesti preminulo je šest osoba. Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, Darija Kisić Tepavčević, obratila se na današnjoj konferenciji za novinare i iznela podatke o testiranim, zaraženim i preminulim osobama, prema poslednjem preseku stanja do danas do 15 časova.

Na konferenciji je govorio i epidemiolog Branislav Tiodorović, koji je saopštio nove i blaže mere, koje se od danas sprovode na teritoriji Republike Srbije.

Tiodorović je naznačio i da se planira obnavljanje međugradskog i gradskog saobraćaja, ali sa početkom od 4. maja u Novom Sadu i Kragujevcu, dok se u Beogradu i Nišu to planira za osmi maj. Od osmog maja radiće i tržni centri, dok će 11. maja uz dobru pripremu sa radom početi vrtići.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here