Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev

0
90

Nova nedeljna akcija na stovarištima “Ogrev” traje od 8. maja do 15. maja. U prodajnim objektima Ogreva tokom ovonedeljne akcije po najpovoljnijim cenama možete kupiti sigurnosna vrata, kosilicu za travu, fasadni stiropor, laminat, štukatur trsku i još mnogo toga za vaš životni prostor.

Stovarišta “Ogrev” u svojim ponudama imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Kupovina i plaćanje robe su omogućeni putem čekova na 9 rata, penzionim čekovima, administrativnom zabranom, a dostupna je i sindikalna prodaja na rate.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u  naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme svih stovarišta je od 8 do 19 časova radnim danima i subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here