Kristijan Golubović o ponovnom učešću u rijaliti programu

0
492

Postizanje ciljeva kroz učešće u rijaliti formatima u Srbiji je postalo trend. Koliko je rijaliti sadržaj zanimljiv za publiku, zavisi isključivo od ponašanja učesnika. Kristijan Golubović je pored svega i rijaliti zvezda naše TV scene i za KTV je izneo svoj stav o učešću u rijalitima u budućnosti.

Izrazito popularni TV programi u Srbiji su rijaliti programi. Mnogi pokušavaju da se domognu TV ekrana kako bi postali slavni i kako bi promenili svoje živote. U rijaliti ulaze dve vrste igrača, oni nepoznati da bi postali poznati i oni poznati kako bi potvrdili svoj status i tom formatu udarili svoj pečat. Upitali smo Kristijana Golubovića da li planira povratak u “Zadrugu” i pod kojim uslovima.

Televizija je medij  gde svako može da bude slavan na pet minuta, ali ono što se pamti jesu lica koja su neobična ili jednostavno zanimljiva gledaocima. Takav je slučaj sa učestvovanjem Kristijana Golubovića pa je izvesno da će ako opet uđe u Zadrugu povećati njen rejting. Takođe je očekivano da će većina učesnika pokušati da mu se prikloni, jer će samim tim i oni kod gledalaca zavrediti veću pažnju i popularnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here