Saša Radulović: Migranti ostaju u Srbiji, a Srbi je masovno napuštaju

0
230

Dolazak migranata u suverene zemlje Evrope je rušenje tih zemalja. Ideja je da se u narednih 20 godina u Srbiji naseli milion migranata i da se uspostavi ravnoteža zbog onih Srba koji napuštaju granice Srbije u potrazi za boljim životnim uslovima.

Saša Radulović je izjavio da je vlast ranjiva po pitanju migranata. Posle krize u Obrenovcu, vlast je poslala vojsku u Šid da bi osigurala stanje u migrantskom kampu. Da li je migrantsko pitanje namerno marginalizovano u predizbornoj kampanji, za KTV je odgovorio Saša Radulović, predsednik Pokreta Dosta je bilo.

Prema zvaničnim informacijama, u Srbiji trenutno boravi  preko 8.800 migranata, podaci su Komesarijata za izbeglice. Migrantska kriza traje nekoliko godina i Radulović ističe da migranti jesu žrtve, pošto su zbog ratnog i destruktivnog procesa morali da izbegnu iz svojih domova i svojih država. Ipak, postavlja se pitanje da li je migrantima nekim sporazumom obezbeđeno da ostanu u našoj zemlji što se često može čuti kada se pokrene tema migranata u našoj zemlji i odnosa vlasti prema njima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here