Keramika Jovanović prodaje stanove u pametnoj zgradi Harmonija

0
1759

“Keramika Jovanović” počinje prodaju ekskluzivnih stanova u zgradi Harmonija u Obilićevoj ulici u Zrenjaninu.

U pitanju je pametna zgrada sa 54 stana površine 40-167 kvadratnih metara. Zgrada od prvog do četvrtog sprata ima 12 stanova po spratu dok se na povučenoj etaži nalazi 6 stanova. Stanovi su jednoiposobni, dvosobni, dvoiposobni, trosobni, troiposobni i četvorosobni, a prilikom njihove izgradnje i opremanja prostora korišćen je najkvalitetniji materijal. Harmonija ima i 5 poslovnih jedinica i 43 parking mesta, od kojih je 29 u podrumskom prostoru.

Pametna zgrada, kao što je Harmonija, podrazumeva objekat kod kog su prilikom izgradnje korišćeni materijali i sistemi koji doprinose što manjoj potrošnji energije i što jednostavnijem rukovanju svim sadržajima. Dakle, Harmonija je energetski efikasna, omogućava daljinsko upravljanje svim sistemima sa jednog mesta, povećava bezbednost ukućana i materijalnih dobara u domu i omogućava bolju funkcionalnost uređaja te aktivno doprinosi očuvanju okoline.

Završetak projekta izgradnje zgrade “Harmonija” očekuje se krajem ove godine, a već sada možete kupiti stanove po ceni od 1.190 i 1.350 evra po kvadratu. Sve bliže informacije možete potražiti na sajtu www.harmonijazr.rs ili putem telefona 063/543-128.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here