Pavle Grbović: PSG će delovati dostojanstveno ako uđe u Skupštinu

0
179

Ako PSG uđe u Skupštinu nakon izbora, ličnim primerom će pokazati da je agresivno i nepristojno ponašanje vlasti u Skupštini potpuno besmisleno, rekao je Pavle Grbović.

Vlast tvrdi da se bori za pristojnu Srbiju i osuđuje svaki vid nasilja i agresije u javnom prostoru. Sa druge strane opozicija optužuje vlast za nedolično ponašanje predsednice Skupštine i poslanika koji čine skupštinsku većinu. Kako istinski upristojiti politički zivot u Srbiji?

Nedavno je na ulicama Beograda napadnut Sergej Trifunović, dok je sa članovima Pokreta slobodnih građana skupljao potpise za kandidaturu na izborima raspisanim za 21. jun. Pavle Grbović je prisustvovao tom događaju, a sve je ispraćeno od strane medija koji izveštavaju redovno o aktivnostima ovog pokreta. Ovaj se napad na predsednika Pokreta slobodnih građana može tumačiti kao primer netolerancije i agresije prema suprotnom mišljenju i borbi za političku slobodu. Upristojiti politički život u Srbiji nije lak zadatak i ne ostvaruje se preko noći, za pristojno ponašanje predstavnika u Skupštini i u ostalim vladajućim telima, potrebna je veća svest i razumevanje svih koji se nalaze na političkoj sceni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here