Predizborna konvencija SPS-JS u Zrenjaninu

0
221

U nedelju, 14. juna, u Kulturnom centru zrenjanina održana je predizborna konvencija koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije sa koje je građanima Zrenjanina poručeno da na predstojećim izborima, 21. juna glasaju za ovu koaliciju jer će time glasati za jako selo, jak grad i jaku Srbiju.

Predizborna konvencija koalicije Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija održana je u nedelju, 14. juna, u prepunoj velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina. Predizbornom skupu prisustvovali su funkcioneri Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, kao i brojne ličnosti iz kulturnog, sportskog i javnog života Grada Zenjanina. Obraćajući se prisutnima predsednik Socijalističke partije Srbije, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić je rekao da su Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija pokazale da su verne Srbiji i da se na njih uvek može računati kada je u pitanju stabilnost i interes naše domovine.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da građani od ove koalicije mogu da očekuju pošten rad i dobre rezultate, kao i do sada i da će se ova koalicija zalagati za bolji položaj poljoprivrednih proizvođača i bolje uslove života na selu.

U ime domaćina prisutnima se obratio Željko Malušić predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije koji je rekao da su Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija mnogo uradile u Zrenjaninu u proteklom periodu i da je to dovoljan razlog da naši sugrađani glasaju za njih na predstojećim izborima.

Na konvenciji je govorio i predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović, koji se osvrnuo na predizbornu kampanju koalicije koju zastupa.

Kandidat za narodnog poslanika i najbolji student Pravnog fakulteta u Novom Sadu Dubravka Kralj istakla je da su mladi kandidati koalicije Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije znak sigurne budućnosti.

Dubravka Kralj je još istakla da će se Socijalistička partija Srbije boriti za obrazovanje dostupno svima, za Srbiju u kojoj je zaposlenje sigurno, za Srbiju u kojoj svako ima krov nad glavom i u kojoj je lečenje besplatno, a starost mirna i dostojanstvena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here