Miladin Ševarlić – Decu treba upoznati sa prirodom i poljoprivredom

0
148

Bilo bi dobro da sve seoske škole dobiju od države barem nekoliko hektara državnog zemljišta bez plaćanja naknade, kako bi đaci napravili đačku zadrugu i učili se poljoprivrednoj proizvodnji, a ono što ostaje, da prodaju, da bi imali sebi za ekskurziju ili barem da plate troškove siromašnijim đacima kojima roditelji to ne mogu da priušte, rekao je za KTV kandidat za narodnog poslanika na listi Zdravo da pobedi, profesor doktor Miladin Ševarlić.

Predsednik je izjavio da bi sva deca trebalo da provedu par sati u fabrici ili njivi. Dualno obrazovanje je nešto čime se ova vlast hvalila u prethodnom mandatu. Šta misli o ovoj inicijativi predsednika države, za KTV televiziju je odgovorio Miladin Ševarlić, kandidat za narodnog poslanika na listi Zdravo da pobedi.

Naša zemlja je toliko bogata prirodnim dobrima da nam ne treba ništa iz susednih zemalja, niti nam trebaju neke inovacije. Treba nam da čuvamo našu prirodu, našu zemlju, našu poljoprivredu i da učimo decu šta su srpske vrednosti i šta je zdravlje, zaključio je Ševarlić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here