Aleksandar Karakašević: Stonoteniseri Srbije su vratili sjaj ovom sportu

0
505

Ne mogu da komentarišem da li sam najuspešniji stonoteniser, ali sam siguran da sam kao predsednik Stonoteniskog saveza Srbije uradio sve što sam mogao i što je dovelo do sjajnih rezultata i plasiranja na Olimpijske igre, rekao je Aleksandar Karakašević, predsednik Stonoteniskog saveza Srbije.

Rezultati govore da je Aleksandar Karakašević najuspešniji stonotiniser i jedan od najtrofejnijih srpskih sportista. Ofanzivna igra, ubitačni bekhend i igra blizu stola je ono što ga krasi. Mi smo ga upitali kako bi sebe opisao kao igrača, a kako kao sportskog funkcionera?

Kada je stupio na mesto predsednika Stonteniskog saveza Srbije, pre 3 godine, Karakašević je rekao da je njegov cilj da stonom tenisu vrati stari sjaj i da Srbija ima predstavnika na Olimpijskim igrama u Tokiju. Iz priloženog se vidi da je kao predsednik saveza u tome uspeo i da je svojim sportskim duhom i motivacijom za ostale takmičare dorpineo da se Srbija zaista nađe na najprestižnijem svetskom takmičenju, koje će biti održano sledeće godine u Tokiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here