Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima „Ogrev“ po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice u raznim dimenzijama, krono laminat, sobna vrata u više boja i dimenzija, spušteni plafon i još mnogo toga što je potrebno za vaš životni i poslovni prostor.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 19.6. do 26.6. i tokom akcije na popustu će biti sobna vrata u više boja i dimenzija, krono laminat nemački, spušteni plafon, astoniš čistač za tuš kabine, pločice i još mnogo toga što je potrebno za vaš životni i poslovni prostor.

Stovarišta “Ogrev” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme svih stovarišta je radnim danima od 8 do 19 časova, a subotom od 8 do 14 časova.