Tišma – asortiman za boravak u dvorištu i bašti

0
161

Robna kuća “Tišma” iz svog asortimana ovog puta izdvaja program za boravak u dvorištu: ljuljaške, ležaljke, kosilice, creva za zalivanje i još mnogo toga.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. Došlo je lepo vreme koje svi volimo da provodimo u prirodi I na svežem vazduhu, a ukoliko želite da uživate u vašem dvorištu u “Tišmi” ćete pronaći veliki izbor ljuljaški, ležaljki, baštenskih stolova i stolica, kao i ljuljaški za decu, a tu su i roštilji, ćumuri i drvca za potpalu. Ukoliko planirate vreme u dvorištu da provedete radno “Tišma” iz svog programa izdvaja električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova. Pored toga u ovoj robnoj kući pronaći ćete i alat za orezivanje voća i prskalice za voće, kao i creva za zalivanje različitih dimenzija i razne vrste motalica za baštensko crevo.

Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here