Zlata Numanagić o saradnji sa glumačkim velikanima

0
327

Na snimanju ,,Otpisanih” najveću tremu sam imala od glumca Pavla Vujisića, a nakon prve zajedničke scene me je imitirao i cela ekipa se smejala. To je ostalo kao lepa i velika uspomena na moje početke u karijeri, rekla je za KTV televiziju glumica Zlata Numagagić.

Već na početku svoje karijere Zlata Numanagić imala je priliku da glumi sa jugoslovenskim glumačkim veličinama. Serija „Povratak otpisanih“ prižila joj je priliku da glumi zajedno sa Batom Živojinovićem, Draganom Nikolićem, Vojom Brajovićem… Pitali smo je koliko je za mladu glumicu važna podrška starijih kolega i da li je saradnja sa legendama jugoslovenskog glumišta bila mač sa dve oštrice?

Ostale su mi prelepe uspomene o mojim glumačkim počecima, ponosna sam na sve što je nosilo to vreme i saradnja sa glumačkim veličinama. Svega se uvek rado sećam i sa osmehom govorim o tom lepom vremenu koje je iza nas. Neki više nisu sa nama, ali njihov talenat i kvalitet će zauvek ostati ubeleženi u srpskoj kulturi i umetnosti, dodala je glumica Zlata Numanagić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here