Takmičenje u kuvanju riblje čorbe u organizaciji Udruženja paraplegičara Banata

0
197

Tradicionalno takmičenje u kuvanju riblje čorbe koje organizuje Udruženje paraplegičara Banata sa prijateljima organizovano je na Motelu Šumice. Domaćini su zauzeli prvo mesto, drugoplasirani su bili članovi Boćarskog kluba osoba sa invaliditetom ,,Begej – Žitište’’, a treće mesto je osvojila ekipa ,,Riznica Donjeg Potisja’’.

Više od dve decenije se tradicionalno organizuje takmičenje u kuvanju riblje čorbe, gde su učesnici članovi Udruženja paraplegičara Banata i njihovi prijatelji. I ove godine ovo lepo druženje je organizovano na zelenim površinama Motela Šumice. Ispred Udruženja paraplegičara Banata, pozdravio nas je Nenad Krbavac.

Predsednik Udruženja zrenjaninskih penzionera je pozdravio gledaoce KTV televizije i rekao koliko njegovim prijateljima penzionerima znači ovako lepo druženje.

Ovom prilikom ovde su se okupili i svoje kotliće punili i prijatelji iz Stare Pazove i Novog Sada, koji su takođe pokazali svoje kuvarsko umeće. Pitali smo gosta iz Stare Pazove da li je ovde prvi put.

Stonoteniseri iz Udruženja paraplegičara u Novom Sadu su se takođe odazvali pozivu i takmičenju.

Ovu manifestaciju je posetio i Stojan Bogosavljev, koji je iz Kikinde došao kao predstavnik Handicapped Scuba Association, čiji je direktor i instruktor. Poslušajte u narednim minutima o čemu je reč i kako je ova asocijacija povezana sa paraplegičarima.

I najmlađi učesnici su se lepo proveli i zajedničkim snagama kuvali riblju čorbu u koltiću. Dečiji centar ,,Smajli’’ je pojačao svojim učešćem ovo takmičenje.

Kako i propisi nalažu, riblje čorbe i riblji paprikaši su morali i da se ocene, a zatim da se druženje i ručak nastave u veselju. Prvo mesto je osvojilo Udruženje paraplegičara Banata, gde je glavni kuvar bio Saša Prošić. Drugo mesto je pripalo Boćarskom klubu osoba sa invaliditetom ,,Begej – Žitište’’, a treće mesto je osvojila ekipa ,,Riznica Donjeg Potisja’’.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here