“Konferencija beba” u Bijeljini

0
129

Danas je u Bijeljini održana manifestacija “Konferencija beba” koja se organizuje s ciljem da se ukaže na značaj rađanja kao i na značaj promovisanja porodica i istinske porodične vrijednosti.

Manifestacija koja se proteklih godina održavala u Gradskom parku, ove godine održana je u Centru za kulturu Semberija u izmjenjenim okolnostima zbog trenutne epidemiološke situacije poštujući mjere.

Konferencija beba se organizuje u gradovima i opštinama Republike Srpske pod sloganom “Ljepša Srpska – brojnija Srpska”, s ciljem podrške mladim ljudima u njihovim nastojanjima da planiraju i proširuju svoje porodice. Kao i ranijih godina, izabrano je takozvano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara. Kako ne bi bila narušena tradicija izbora Predsjedništva beba, duga više od deset godina, Grad Bijeljina je ranije pozvao roditelje najmlađih sugrađana da pošalju prijave elektronskim putem i tako učestvuju u izboru tročlanog Predsjedništva beba za ovu godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here