Nova nedeljna akcija stovarišta ,,Ogrev’’

0
159

Od 3. jula do 10. jula na stovarištima ,,Ogrev’’  na akciji su zidne pločice prve klase, Kerabond lepak za pločice, OSB ploče i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama.

Na stovarištima “Ogrev” pronaći ćete kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Tokom nove nedeljne akcije, koja traje od 3. jula do 10. jula po veoma povoljnim cenama možete kupiti zidne pločice – nove u ponudi, osb ploče debljine 9mm, Kerabond lepak za pločice i još mnogo toga što je potrebno za vaš životni prostor. Kada je u pitanju plaćanje svu robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i subotom 8 do 13:30 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here