Miroslav Aleksić: Nemamo ni pravnu državu ni fer izbore

0
184

Da je cela opozicija bila dovoljno odvažna da ne učestvuje na proteklim izborima oni ne bi ni bili održani. Međutim, nije bilo jedinstva u redovima opozicije, a rezultati ovih izbora pokazali su da je bila greška izaći na njih bilo gde, rekao je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

Po najnovijim rezultatima Srpska napredna stranka pobedila je u Šapcu i Paraćinu, gradu i opštini, koji su bili markirani kao opozicija. Savez za Srbiju je i pre izbora upozoravao da će naprednjaci pobediti u Šapcu i Paraćinu, a da će oni koji ipak izlaze na izbore samo dati legitimitet nameštenim izborima. Da li je bila greška izaći na lokalne izbore i kakav će biti odnos ostatka opozicije prema liderima koji su se kandidovali na lokalnim izborima pitali smo Miroslava Aleksića, potpredsednika Narodne stranke.

Bojkot je bio tačka okupljanja stranaka i pokreta u Savez za Srbiju, a pošto su završeni izbori, završena je i tema bojkota i vreme je da se krene dalje. Narodna stranka održala je sednicu Predsedništva pre dva dana i glavne teme su bile analiza izbora i budućnost stranke u Savezu za Srbiju. Na sednici Predsedništva doneta je odluka da ova stranka već krene u kampanju za nove izbore, kad god oni bili.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here