Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja veliki  izbor creva za zalivanje, prskalica i motalica po veoma povoljnim cenama.

Bogat asortiman najveće robne kuće u gradu D.O.O Tišma svakodnevno je dostupan svim kupcima. Ovde možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ove nedelje robna kuća Tišma  izdvaja creva za zalivanje različitih dimenzija i razne vrste motalica za baštensko crevo. Pored toga u robnoj kući Tišma pronaći ćete  i prskalice za voće koje su vam neophodne za zaštitu voća od bolesti, kao i ručne i motorne leđne prskalice. Iz svoje ponude takođe izdvajaju i alate za baštu kao što su makaze za orezivanje voća – teleskopske i obične, a tu su i grabulje, motike i lopate. Ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno, „Tišma“ iz svog programa izdvaja električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova.

Asortiman robne kuće Tišma možete pogledati na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. Radno vreme doo „Tišme“ je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U  Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.