Ministar Vulin obišao u Sjenici pripadnike Uprave za vojno zdravstvo i jedinica ABHO Vojske Srbije

0
137

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je u Sjenici pripadnike Uprave za vojno zdravstvo i jedinicu za atomsko biološko hemijsku odbranu Vojske Srbije koji su angažovani u tom gradu.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je u Sjenici pripadnike Uprave za vojno zdravstvo i jedinicu za atomsko biološko hemijsku odbranu Vojske Srbije koji su angažovani u tom gradu na pomoći u borbi protiv virusa Kovid 19. Kako je istakao ministar Vulin nakon obilaska i razgovora, ispunjavajući naređenja vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, Vojska Srbije je dala svoj maksimum da pomogne građanima Sjenice.

Izražavajući zahvalnost Vojsci Srbije, predsednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović istakao je da su danas stigli lekari koji su bili preko potrebni, jer bolnica u Sjenici ima sve što je potrebno od medicinskih sredstava i sredstava za dezinfekciju, ali je medicinsko osoblje koje tu radi na ivici snage. Prema rečima zamenika direktora Doma zdravlja u Sjenici dr Fuada Ćatovića, do sada je pregledano oko 2.000 pacijenata. Obilasku su prisustvovali načelnik Uprave za vojno zdravstvo general-major dr Uglješa Jovičić i predstavnici lokalne samouprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here