Marija Janjušević: “Narod je nezadovoljan”

0
121

Narod je veoma nezadovoljan trenutnom situacijom u zemlji, što izražava i protestima.

Posle izbora dolazi do prestrojavanja u srpskoj opoziciji. Savez za Srbiju je u stanju rekonstrukcije i poziva na okupljanje bojkot opozicije. Šta je cilj ovog poziva i ko će se pridružiti?

Predsednik Dveri Boško Obradović ocenio je da je nasilna vlast, a ne pobunjeni građani i da je potrebna opšta građanska neposlušnost da bi aktuelna vlast pala. “Svih ovih godina vlast preko kontrolisanih medija nameće lažne vesti o nekakvom nasilju koje proizvode opozicioni lideri, a sada i o nasilju građana koji opravdano protestuju na ulicama Srbije.

Stvari stoje upravo suprotno: jedini koji vrše nasilje nad svima nama jesu upravo predstavnici vlasti”, naveo je Obradović u saopštenju. On je ocenio da je vlast u Srbiji “nasilnička” i “uzurpatorska”, da konstantno krši Ustav, “gazi” zakone, odriče se od dela državne teritorije, “bavi se kriminalom i korupcijom”, guši slobodu medija, organizuje lažne izbore, preko režimskih medija 24 sata dnevno vodi brutalnu negativnu kampanju protiv svakog ko misli drugačije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here