Vučić obišao radove na izgradnji Instituta Dedinje 2

0
316

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje 2“ u Beogradu i najavio da će radovi na ovom projektu, vrednom 40 miliona evra, biti završeni do kraja juna 2021. Godine.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje 2“ u Beogradu.

Radovi na ovom projektu koji je vredan 40 miliona evra, biće, prema najavama predsednika Vučića, završeni do kraja juna 2021. godine. “Ovo izgleda velelepno i biće jedna od najvećih kardiovaskularnih bolnica u Evropi. Ovo je važno za podizanje naših ukupnih kapaciteta za celu zemlju. Za manje od godinu dana će sve biti gotovo. Ovo je fantastičan doprinos napretku srpskog zdravstva”, poručio je predsednik Vučić nakon obilaska radova.  On je zahvalio beogradskoj kompaniji W.D. Concord West koja gradi bolnicu i pohvalio je što izvršava svoje obaveze pre roka.

„Cilj nam je da budemo stub regiona i da na Vidovdan sledeće godine otvorimo najsavremeniju bolnicu za krvne sudove i srce. Vidimo sada, u savremenim uslovima, koliko je zdravstvo postalo važno, i zato je bitno da napravimo ovakvog kardiovaskularnog giganta”, zaključio je predsednik Vučić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here