Mlađan Đorđević – Vučić je organizator nereda na protestima

0
171

Ruske službe nemaju nikakve veze sa protestima u Beogradu. Organizator nereda na tim protestima je Aleksandar Vučić, kom ti neredi idu u korist rekao je srpski opozicioni aktivista Mlađan Đorđević.

Predsednik Vučić i vrh policije optužili su ruske obaveštajne službe da stoje iza nereda u Beogradu. Ista mantra ponavlja se iz Skoplja i Podgorice. Takođe, Vučić je izjavio da su na protestima bila lica iz regiona koja su poznata organima bezbednosti. Da li su ovi navodi tačni rekao nam je srpski opozicioni aktivista Mlađan Đorđević.

Predstavnici vlasti označili su Mlađana Đorđevića kao osobu preko koje Rusija organizuje proteste u Beogradu. Na ovakve navode on je odgovorio pismom, upućenim predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje je objavljeno u listu “Danas” i u kom se navodi: “Vrlo dobro znaš da ti je Miki Rakić, kao opozicionaru, dao čudni sertifikat da nisi saradnik britanske službe, jer si to tražio od njega.

Evo sada ja, opozicionar, tražim od tebe potvrdu ne da nisam, već da jesam čovek ruske službe i neko ko rukovodi ovim protestima. Kad već ne smeš javno da izgovoriš, napiši mi da Rusi preko mene organizuju proteste u Beogradu”, poručio je Đorđević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here