Na stovarištima „Ogrev“ tokom nove nedeljne akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti podne pločice i lepak za pločice, krovnu foliju i crep, sandolin i blok za zidanje 25L.

Na stovarištima “Ogrev” pronaći ćete kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Tokom nove nedeljne akcije, koja će trajati od 17. do 24. jula po veoma povoljnim cenama možete kupiti blok za zidanje, koji se uplaćuje u „Ogrevu“, a preuzima u „Neimaru“, podne pločice i lepak za pločice, sandolin i crep i krovnu foliju.

Kada je u pitanju plaćanje svu robu kupljenu u „Ogrevu“ možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administratuivnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.