Tišma – Oprema za zalivanje

0
39

U robnoj kući Tišma pored redovnog asortimana pronaćićete i najkvalitetniju opremu za zalivanje. 

Bogat asortiman najveće robne kuće u gradu DOO Tišma svakodnevno je dostupan svim kupcima. Ovde možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

DOO Tišma ove nedelje posebno stavlja akcenat na opremu za zalivanje. U širokom asortimanu ćete pronaći veliki izbor creva kao što su: fleksibilna, plastična, silikonska i armirana. Takođe iz ponude izdvajaju i razne vrste motalica, prskalica, sve potrebne konektore i kante za polivanje.

Asortiman robne kuće Tišma možete pogledati na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U  Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here