Završetak školovanja oficira 66. klase komandno-štabnog usavršavanja

0
205

Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je svečanosti povodom završetka školovanja oficira 66. klase Komandno-štabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane, održanoj  na Vojnoj akademiji.

Na Vojnoj akademiji je održana svečanost povodom završetka školovanja oficira 66. klase Komandno-štabnog usavršavanja Škole nacionalne odbrane kojoj je prisustvovao ministar odbrane Aleksandar Vulin. Obraćajući se polaznicima 66. klase Komandno-štabnog usavršavanja ministar Vulin je istakao da se srpski narod u teškim i najtežim vremenima uvek osloni i okrene sebi samom, ali kakva god da su vremena i koja god generacija se suočava sa njima ona uvek ponudi isti odgovor i svojim precima i svojim potomcima – borba za opstanak i slobodu.

Vulin se ovom prilikom zahvalio polaznicima 66. klase na rezultatima, strpljenju i upornosti i poručio da se od njih očekuje mnogo. Današnjoj svečanosti prisustvovali su predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, Univerziteta odbrane, diplomatskog kora i Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine.Komandno-štabno usavršavanje predstavlja drugi nivo stručnog usavršavanja oficira. Organizuje se i realizuje kao redovno i traje jednu školsku godinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here