Vučić i Dačić o formiranju nove vlade

0
192

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, povodom konsultacija o formiranju nove Vlade, sa predstavnicima izborne liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, nastavio je razgovore o formiranju nove vlade pa se tim povodom sastao sa nosiocima liste “Ivica Dačić – SPS, JS-Dragan marković Palma”. Razgovori sa Dačićem i Palmom, po oceni predsednika Vučića, bili su važni i korektni razgovori o budućnosti Srbije. Predsednik Socijalističke partije Srbije, Ivica Dačić, rekao je da je razgovor bio opširan i detaljan i da se razgovaralo o rezultatima koji su ostvareni, ali i onome što čeka Srbiju u narednom periodu.

Vučić se prethodne sedmice sastao se sa predstavnicima lista koje su osvojile mandate na parlamentarnim izborima: sa predstavnicima Albanske partije, Stranke pravde ipomirenja Muamera Zukorlića, Srpskog patriotskog saveza i Saveza vojvođanskih Mađara. Ostalo je još ostalo da se sastane sa predstavnicima Srpske napredne stranke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here