Robna kuća Tišma – Ugradne rerne i ugradne ploče za šporete

0
154

Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja ugradne elemente za belu tehniku po najpovoljnijim cenama u gradu.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći širok izbor elektromaterijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ove nedelje robna kuća Tišma izdvaja iz ponude belu tehniku, u okviru koje možete pronaći frižidere, šporete, mikrotalasne, rešoe, kao i novo u ponudi doo Tišme ugradne elemente za belu tehniku: ugradne ploče i ugradne rerne visoke funkcionalnosti i modernog dizajna, a po veoma povoljnim cenama

Pored bele tehnike u doo Tišmi možete pronaći i velik izbor malih kućnih aparata: televizora, usisivača, telefona, blendera, miksera, tostera, i još mnogo toga. Tokom vrelih letnjih dana potrebno je i rashlađivanje, a u Tišmi možete pronaći podne, plafonske i stojeće ventilatore različitih jačina.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here