U knjižari Novosti pronaći ćete sve što je potrebno za novu školsku godinu: školski pribor, rančeve i školske torbe. I ove godine svesku A5 formata u knjižari Novosti možete kupiti po ceni od samo 9,90 dinara.

Knjižara „Novosti“ u svom asortimanu ima kompletan kancelarijski materijal, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapeta, kao i samolepljive folije, velik izbor muških i ženksih torbi, putnih torbi i kofera, igračke, tricikle, biciklove i bazene i još mnogo toga.

U susret novoj školskoj godini u knjižari Novosti očekuje vas najveći izbor školskog pribora i školskih torbi po najpovoljnijim cenama u gradu pa iz ove knjižare pozivaju sve osnovce i srednjoškolce da se na vreme pripreme za predstojeću školsku godinu.

U knjižari „Novosti“ očekuje vas širok asortiman školskih torbi i rančeva od ultralaganih školskih torbi za dečake i devojčice težine svega 850 grama, torbi sa logom omiljenog fudbalskiog kluba ili lika iz crtanog filma i modernih play rančeva pa do veoma popularnih školskih torbi sa točkićima. Pored torbi i rančeva namenjenih osnovcima i srednjoškolcima svoje prve raneve u knjižari „Novosti“ pronaći će i predškolci. U knjižari „Novosti“, pored, školskih torbi i rančeva, pronaći ćete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu.

Na raspolaganju su vam drvene boje i flomasteri, tempere, vodene boje i sve ostalo što jeneophodno za školske dane. Kao i godinama unazad, cena sveske A5 formata u knjižari „Novosti“ je 9,90 dinara. Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja: plaćanje administrativnom zabranom i čekovima građana na više mesečnih rata, kao i plaćanje gotovinom ili karticama.  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u knjižari „Novosti“ mogu upotrebiti svoju karticu pogodnosti koja im obezbeđuje brojne povoljnosti prilikom kupovine u ovoj knjižari.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju iz knjižare „Novosti“ poručuju svojim kupcima da na vreme krenu u kupovinu školskog pribora kako bi izbegli gužve i čekanje u redu zbog ograničenog broja ljudi koji mogu da borave u istom trenutku u knjižari.

Radno vreme knjižare „Novosti“ je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.