Bela Mavrak o poslu i hobijima

0
838

Bela Mavrak je poznati svetski operski pevač. Sa orkestrom “Johan Štraus”, koji vodi svetski poznati dirigent Andre Rie godišnje održi na stotine koncerata po svetskim metropolama. Poseduje avanturistički duh od rane mladosti, a voli slikarstvo i antikvitete.

Bela Mavrak je specifična ličnost. Rođen je u Austriji, detinjstvo je proveo u Zrenjaninu i Mihajlovu a za sebe kaže da je pravi Vojvođanin. Poznati muzički umetnik 14 godina sarađuje sa ANDREEI RIEM, holandskim violinistom i osnivačem „Johan Štraus“orkestra,kao jedan od tri tenora, čiji koncerti su poznati i najveći u svetu.

Svaki čovek  ima hobi u svom životu, pa tako i Bela. U radnoj karijeri  i u slobodno vreme voli da putuje. Privlači ga arheologija, voli filmsku režiju a muziku najviše. Kroz putovanje po svetu imao je susret sa zanimljivim ljudima i divljim životinjama.

Bela je veliki zaljubljenik u sliku i slikarstvo, potom antikvitete a veliku radost mu je donela slika Milića od Mačve.

Za Belu Mavrak može se reći da iza sebe ima bogatu radnu karijeru, svestrana je ličnost puna znanja i entuzijazma ili ako možemo slobodno reći „velika ličnost“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here