Na stovarištima „Ogrev“ tokom nove nedeljne akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti restlove pločica, tuš kabinu, zvezdapol glet masu, polikarbonatne ploče i šindru.

Stovarišta “Ogrev”u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Tokom nove nedeljne akcije koja će trajati od 7. do 14. avgusta po akcijskim cenama možete kupiti restlove pločica, tuš kabinu, set 3 u 1 Kludi, zvezdapol glet masu, polikarbionatne ploče i šindru.

Robu kupljenu u „Ogrevu“ možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.