Stovarišta “Ogrev” Bogat prodajni asortiman

0
99

Na stovarištima Ogrev tokom nove nedeljne akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, masu za zaštitu i hidroizolaciju, stiropor i lepak za stiropor, kao i brodski pod i drvo u paleti. Akcija će trajati od 21. do 28. avgusta.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Tokom nove nedeljne akcije koja će trajati od 21. do 28. avgusta po najpovoljnijim cenama u gradu možete kupiti pločice Cordoba, dvokomponentnu fleksibilnu cementnu masu za zaštitu i hidroizolaciju, stiropor, lepak za stiropor i brodski pod, a kada je u pitanju ogrevni materijal na akciji će biti drvo u paleti.

Robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima posredstvom telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here