Veliki popusti u „Ogrevu“

0
41

Tokom predstojećeg vikenda u Ogrevu vas očekuje veliki popust za velike formate pločica, a tokom nedeljne akcije na popustu će biti OSB ploča debljine 9mm i ogredno drvo u paleti.

Tokom predstojećeg vikenda u Ogrevu vas očekuje veliki popust za velike formate pločica, a tokom nedeljne akcije na popustu će biti OSB ploča debljine 9mm i ogrevno drvo u paleti.

Stovarišta “Ogrev” u gradu se nalaze na dve lokacije: na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Ogrev u svom asortimanu ima kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Od 27. do 31 avgusta na popustu će biti pločice velikog formata, a od 27. avgusta do 4. septembra na popustu će biti osb ploča i drvo u paleti.

Robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here