Branislav Simić pobednik je osme Brdske auto-trke “Lopare 2020”

0
198

U Tobutu kod Lopara održana je osma Brdska auto-trka „Lopare 2020“ na kojoj je u generalnom plasmanu pobedu i titulu najboljeg vozača poneo Branimir Simić koji vozi za auto moto karting klub „Optima motosport“ iz Bijeljine. Generalni pokrovitelj ove manifestacije bila je opštine Lopare.

Osma Brdska auto- trka okupila je u Tobutu kod Lopara 24 takmičara iz BiH. Ove godine postignut je novi rekord staze, a najbolje vreme, od 1:48:998 minuta, postigao je Branimir Simić.

Pehar i nagradu najboljem takmičaru uručio je Rado Savić, načelnik opštine Lopare, koji je i otvorio trku. Važno je kaže Savić da sve manifestacije u ovoj opštini imaju kontinuitet uz poštovanje svih epidemioloških mera. Otvaramo se kao mesto, povezujemo, stičemo nova prijateljstva i učvršćujemo stara, kaže prvi čovek Lopara govoreći o značaju ovakvih manifestacija za promociju ove majevičke opštine.

Titulu najboljeg kluba i ove godine odneo je auto karting klub „Profesional“ Banja Luka. Organizatori ove trke su Optima motorsport Bijeljina i Sportski auto-moto savez RS, a generalni pokrovitelj bila je opštine Lopare. Trke su do sada održane u Vlasenici, Loparama i ostala je da se održi još trka u Slatini kod Banja Luke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here