Dragan Sakić – Političke i ljubavne pesme

0
606

Dragan Sakić pisanjem poezije bavi se od rane mladosti, a piše pesme koje za temu imaju dnevno političku situaciju i ljubavne pesme. Knjigu pod nazivom Recept za propast objavio je 2009. godine, knjiga je doživela reizdanje ove godine, a u planu mu je da objavi knjigu ljubavne poezije.

Dragan Sakić piše pesme koje uglavnom kritikuju ljude i društvo u kom živimo, a bavi se i pisanjem ljubavne poezije. Kako je rekao, više voli ljubavne pesme, ali dnevno političke teme su mu veća inspiracija za pisanje pa ovih pesama ima više.

Knjigu pod nazivom „Recept za propast“  Dragan je objavio 2009. godine i u njoj se nalazi stotinak pesama koje obrađuju različite teme.

Jedna od pesama koja je nastala iz revolta, iz nezadovoljstva trenutnim stanjem u našem društvu je pesma „Kad konja proglase za kralja“.

Dragan više voli da piše ljubavnu poeziju, jedna od ljubavnih pesama iz njegovog pera je pesma „Ova budala te je volela“.

Dragan je rekao da je talenat za pisanje nasledio od svoje bake, kod njega je pisanje pokrenuo revolt prema stanju u državi i društvu iz kog se rodila bezgranična ljubav prema pesmi i književnom stvaralaštvu. Planira da izda knjigu u kojoj će se naći samo ljubavne pesme napisane iz ugla jednog ostavljenog momka, a plan je da knjiga ponese naslov „Putnik bez puta“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here