BIG Zrenjanin – Novo ime Aviv parka

0
316

Odlični popusti, animatori i pokloni za posetioce povodom proslave novog imena tržnog centra: BIG Zrenjanin je novo ime Aviv parka.

Omiljeno mesto za kupovinu Zrenjaninaca, u nedelju, 13. septembra, dobiće novo ime – BIG Zrenjanin. Tim povodom, tokom celog dana posetioce ovog tržnog centra očekuje prava festivalska atmosfera – sjajna zabava, muzika, animatori, brojna iznenađenja i što je najvažnije, odlični popusti.

Nakon što je kompanija BIG u februaru ove godine saopštila da je preuzela u potpunosti vlasništvo nad zrenjaninskim Aviv Parkom, posetioci su mesecima čekali na promenu imena, ali i brojne novine i iznenađenja, baš kao što su navikli u drugim BIG centrima u Srbiji.

„Svi koji dođu u nedelju, 13. septembra, u BIG Zrenjanin, biće deo odličnog programa u okviru kojeg ih očekuju BIG popusti – koji će trajati ceo vikend, zabava tokom celog dana, zanimljivi pokloni, kao i Mirror crew i Ludifico animatori koji će oduševiti kako najmlađe, tako i one starije. Naravno da to nije sve što se tiče iznenađenja, ali verujemo da je dovoljno da se Zrenjaninci odluče da u nedelju budu deo našeg festivalskog slavlja“ – poručili su iz kompanije BIG i obećali pravu zabavu za celu porodicu.

Osim centra u Zrenjaninu, BIG u Vojvodini poseduje još tri velika šoping centra – BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija i BIG Pančevo.

Zato, upišite sebi podsetnik – nedelja, 13. septembar, od 10 do 22 sata, BIG Zrenjanin, Bagljaš Zapad 5!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here