Knjižara Novosti – Najveći asortiman školskog pribora

0
150

U knjižari Novosti pronaći ćete sve što je potrebno za novu školsku godinu: školski pribor, rančeve i školske torbe. Pored standardnog školskog pribora knjižara Novosti u ponudi ima i širok izbor muzičkih instrumenata, kao i atlase i rečnike.

Knjižara „Novosti“ u svom asortimanu ima kompletan kancelarijski materijal, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapeta, kao i samolepljive folije, velik izbor muških i ženksih torbi, putnih torbi i kofera, igračke, tricikle, biciklove i bazene i još mnogo toga.  Svi đaci u knjižari Novosti mogu pronaći ultralagane školske rančeve. Za devojčice su dostupni rančevi sa omiljenim princezama i junakinjama iz crtanih filmova, a za dečake sa logom omiljenog sportskog kluba ili junaka iz crtanog filma. Pored ovih, u knjižari “Novosti” mogu se pronaći i univerzalni rančevi.

Kao i godinama unazad, cena sveske A5 formata u knjižari “Novosti” je 9,90 dinara.

U knjižari Novosti pronaći ćete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu. Na raspolaganju su vam drvene boje i flomasteri, tempere, vodene boje i sve ostalo što je neophodno za školske dane.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja, a posebne pogodnosti imaju predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, bez obzira na to kom sindikatu pripadaju.

Radno vreme knjižare „Novosti” je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here