Ogrev – 20% popusta na sve za kupatilo

0
153

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice Mejsen keramike dimenzija 80×80 i Superflex Weberovu hidroizolaciju. Na popustu od 20% od 28. do 30. septembra biće sve za kupatilo.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Na akciji će od 25. septembra do 02. oktobra biti Mejsen pločice i Weberova Superflex hidroizolacija, a sve kupce od 28. do 30. septembra očekuje popust od 20% na kompletnu opremu za kupatilo.

Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci Ogrev se nalazi u ulici Vujice Vujanova bb.

Robu možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Sve bliže informacije kada je u pitanju asortiman, uslovi kupovine i plaćanja možete dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here