Serija koncerata Zlatni zvuci na Zlatiboru

0
105

Nakon uspešne premijere pre godinu dana, serija koncerata Zlatni zvuci, održaće se po drugi put u hotelu Palisad na Zlatiboru, u petak 25. i subotu 26. septembra sa početkom u 20:00 časova. Svi zainteresovani građani i posetioci Zlatibora, koji žele da uživaju u izvođenju klasične muzike imaće priliku da besplatno, uz uvažavanje svih propisanih epidemioloških mera zaštite, uživaju u izvođenju dela poznatih kompozitora. 

U petak, 25. septembra od 20 časova nastupaju mladi pijanista i direktor manifestacije Dušan Aksentijević sa Kamernim sastavom “Arcobaleno”, predstavljajući publici dela Mocarta ali i Ludviga van Betovena pa će se u godini kada se obeležava 250 godina od rođenja velikog kompozitora izvesti njegov Treći klavirski koncert. Drugog dana, u subotu, 26. septembra, nastupaju vokalni solisti sa delima Šumana, Belinija, Donicetija, Čajkovskog, Dvoržaka, Obradorsa, Štrausa, Lehara i mnogih drugih.

Seriju koncerata „Zlatni zvuci“ podržala je Opština Čajetina, a generalni sponzor je hotel „Palisad“ i preduzeće „Pulsar“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here