Boks klub Banat – Prijem novih članova

0
789

Svi zainteresovani boks klubu Banat mogu da se priključe ponedeljkom, sredom i petkom od 19 časova i utorkom i četvrtkom od 19:30 u bokserskoj sali u hali sportova Medison. Klubu se mogu priključiti i takmičari i rekreativci stariji od 12 godina.

Boks klub Banat jedan je boks klub sa najdužom tradicijom u našem gradu i klub sa najviše osvojenih medalja. Ovaj klub postoji više od 7 decenija, a krajem prošle godine u klubu je došlo do velike reorganizacije. Novo rukovodstvo kluba obećalo je da će se u narednom periodu truditi da ovom olimpijskom sportu koji je nekada punio halu Medison vrati izgubljeni sjaj i da će se truditi da Zrenjanincima još više približi ovu plemenitu borilačku veštinu. Reorganizacija boks kluba Banat je olakšala funkcionisanje kluba, a samim tim doprinela i boljim rezultatima članova ovog kluba rekao je trener Milivoj Šojić.

Boks klubu Banat novi članovi, bilo da su u pitanju rekreativci ili takmičari, mogu da se priključe u bokserskoj sali u sportskoj hali Medison ponedeljkom, sredom i petkom od 19h ili utorkom i četvrtkom od 19:30 minuta.

Boks je, prema rečima trenera Šojića, tokom jednog perioda pao u zapećak drugih sportova, ali promene koje se dešavaju u samom Bokserskom savezu Srbije i u brojnim klubovima na dobrom su putu da boksu vrate mesto koje mu pripada.

Bokseri Banata vredno treniraju kako bi na takmičenjima koja ih očekuju u narednom periodu ostvarili što bolje rezultate, a zrenjaninci e imati priliku da ih na domaćem terenu vide na takmičenju novembra meseca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here