Miroslav Parović – Kriminalci u Srbiji imaju zaštitu

0
146

Izgleda da svaka baraba, od najmanjih dripaca, kao što je taj dripac koji nekome onesvešćenom lomi ruke, pa do najvišeg nivoa, imaju zaštitu, rekao je bivši predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović.

Javnost je šokirana snimkom prebijanja mladića u novosadskoj kladionici. Scena unakaženog radnika obezbeđenja koji zadobija teške udarce u onesvešćenom stanju, a koji se završava teškim povredama obe podlaktice zaprepastila je Srbiju. Snimak je ugledao svetlost dana tek dve nedelje posle učinjenog nedela koje pravnici kvalifikuju kao pokušaj ubistva, a počinilac je uspeo da pobegne iz Srbije. Zamolili smo bivšeg predsednika Narodnog slobodarskog pokreta Miroslava Parovića da prokomentariše ovaj događaj.

Bivši predsednik Narodnog slobodarskog pokreta – Slobodari, Miroslav Parović, izjavio je da su čelnici policije obavestili javnost da je policija vrhunski profesionalno sprovela istragu o brutalnom prebijanju momka u Novom Sadu bez sramote što je osumnjičeni najverovatnije uspeo da napusti Srbiju.

Parović je naveo da za čelnike policije nikakav problem nije to što su potragu za osumnjičenim započeli tek 20 dana od događaja.

Parović je rekao da je on “taj političar” koji je objavio snimke brutalnog prebijanja s ciljem da javnost Srbije upozna da “društvo i država klizaju u divljaštvo u kojem kriminalne bande povezane sa vlasti odlučuju o životu i smrti”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here