Borko Stefanović – Neprimerena retorika Đurića upućena Zaharovoj

0
96

Neprimerena retorika Marka Đurića na Tviteru upućena Mariji Zaharovoj je vređanje Sergeja Lavrova i prozivanje Vladimira Putina, smatra Borko Stefanović.

Tviter okršaj Marka Đurića, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju i Marije Zaharove portparolke Ministarstva spoljnih poslova Rusije postao je atrakcija na društvenim mrežama. Mnogi ovaj skandal ocenjuju kao početak konfrontacije Beograda i Moskve zbog sporazuma u Vašingtonu. Zamolili smo Borka Stefanovića da prokomentariše ovaj diplomatski skandal.

Borko Stefanović smatra da je naša vlast uspela da posvađa Srbiju sa Rusijom, Kinom, EU i celim arapskim svetom. Neprimerena retorika Marka Đurića, direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju na Tviteru, upućena Mariji Zaharovoj, portparolki Ministarstva spoljnih poslova Rusije, gde Đurić na najgrublji način komunicira sa ruskom portparolkom je vređanje Sergeja Lavrova i direktno prozivanje Vladimira Putina. Vašingtonskim sporazumom Vučić je pogazio partnerstvo sa Rusijom, čemu svedoči i otkazivanje zakazane vojne vežbe naše vojske u Belorusiji, kao i svih vojnih vežbi sa Ruskom federacijom i Belorusijom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here