Miodrag Zarković – Sila je jedino sredstvo borbe protiv Vučića

0
349

Sila je jedino sredstvo u borbi protiv Vučićeve veleizdaje jer se do sada bezbroj puta pokazalo da Vučić popušta pred silom, rekao je novinar Miodrag Zarković.

Nova parlamentarna većina u Crnoj Gori najavila je stavljanje van snage Zakona o slobodi veroispovesti. Litije koje su bile izraz nezadovoljstva verujućeg pravoslavnog naroda u Crnoj Gori urodile su plodom. Da li je ovakav način otpora moguć u Srbiji ako vlast izneveri poverenje crkve i potpiše sporazum kojim bi priznala Kosovo? Zamolili smo za odgovor novinara Miodraga Zarkovića.

Miodrag Zarković je rekao da bi voleo da je u Srbiji moguć otpor u vidu litija koje su bile izraz nezadovoljstva verujućeg pravoslavnog naroda u Crnoj Gori a koje su urodile plodom i prekinule tridesetogodišnju vladavinu Mila Đukanovića. Međutim, vlast u Srbiji sprovodi veleizdajničku politiku a građani Srbije nažalost kasne sa reakcijama na odluke vlasti. Julski nemiri na ulicama Beograda kada je Vučić najavio zatvaranje i stavljanje celog grada u karantin pokazali su da Vučić popušta pred silom, a da mi kao građani ove zemlje moramo da ga nateramo da prestane da vuče poteze koji su suprotni našim interesima, rekao je Miodrag Zarković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here