Poseta članova učeničkog parlamenta OŠ Dimitrije Tucović lokalne samouprave u Čajetini

0
276

Članovi Učeničkog parlamenta Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ Čajetina na čelu sa predsednicom Katarinom Žunić posetili su, u okviru Dečije nedelje, predstavnike lokalne skupštine i pritom izneli aktivnosti na kojima rade.

Članovi Učeničkog parlamenta Osnovne škole „Dimitrije Tucović“ Čajetina na čelu sa predsednicom Katarinom Žunić posetili su, u okviru Dečije nedelje, predstavnike lokalne skupštine i pritom izneli aktivnosti na kojima rade, a od predsednika Skupštine opštine Čajetina Arsena Đurića dobili informaciju koje su to najznačajnije aktivnosti koje realizuju predstavnici lokalnog parlamenta.

Poželevši dobrodošlicu članovima Učeničkog parlamenta, predsednik Skupštine opštine Čajetina Đurić predstavio je istorijat formiranja organa lokalne samouprave od 1928. godine kada je kralj Aleksandar Prvi Karađorđević Zlatibor proglasio varošicom, a zatim je predstavio i najznačajnije projekte koje realizuje opština Čajetina.

Predsednik Skupštine opštine Čajetina razmenio je poklone sa predsednicom Đačkog parlamenta poželevši uspeh u radu uz želju da u budućnosti mnogi od njih zauzmu odbornička mesta u lokalnom parlamentu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here