U periodu od 9. do 16. oktobra na stovarištima Ogrev po akcijskim cenama možete kupiti pločice Metro style white, sanitarni silikon u boji, kantu za smeće, gips karton ploče i u susret grejnoj sezoni kalimero peć na čvrsto gorivo i drvo u paleti.

Na stovarištima Ogrev koja se u gradu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Sve bliže informacije kada je u pitanju asortiman, uslovi kupovine i plaćanja možete dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.