Nova nedeljna akcija Ogreva od 23. do 30. oktobra

0
100

Tokom akcije na stovarištima Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, ugradni set Herz, emajl pogodan za visoke temperature i mineralnu vunu, a za grejnu sezonu peć na čvrsto gorivo i drveni i ugljeni briket.

Ogrev u svom asortimanu nudi kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija trajaće od 23. do 30. oktobra.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Stovarišta Ogrev se u gradu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom. Sve bliže informacije kupci mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here